Nieuws

Hoe gaan we verder na de verkiezingen?

De verkiezingen zijn geweest. En wie gaan er nou besturen in Berkelland? Gaat de oude coalitie van CDA, Gemeentebelangen en D66 verder? Of wordt D66 ingeruild voor de VVD? OF! Wordt het misschien wel CDA, Gemeentebelangen en GroenLinks? Dat zijn samen 15 zetels. Genoeg voor een gemeentebestuur. Morgen (woensdag 04-04) zijn de eerste, verkennende gesprekken. We zijn benieuwd wat er gaat gebeuren!

vragen antenne Haarlo

Een nieuwe Antenne voor mobiel dataverkeer in Haarlo houdt de gemoederen bezig. Een voor iedereen bevredigende oplossing (de mast 500 meter verplaatsen) is er, maar KPN en de gemeente zien de noodzaak nog niet om mee te werken aan wensen van een deel van de inwoners van Haarlo. Paul Knuvers heeft onlangs de wethouder al aan de tand gevoeld in de raadsvergadering. Hij stelt nu schriftelijke vragen.

Lees verder

Vragen over zwerfvuil Ruurlo

NL schoon

"Overigens is onze indruk dat er normaal gesproken niet zoveel zwerfafval ligt op deze plek." Dat zegt het college over de situatie rondom museum MORE in Ruurlo in antwoord op vragen van Jan Lenselink. Omdat GroenLinks in het kader van Nederland Schoon de omgeving onlangs heeft opgeruimd, weten we dat er behoorlijk wat zwerfvuil ligt. Niet alleen op de parkeerplaats van het gemeentehuis, maar ook in de wegbermen en sloten langs de wegen aldaar. Reden voor Jan om vragen te stellen.

Lees verder